Wedstrijd

Een (z)wervelende zwerfvuilactie kan niet succesvol zijn zonder jullie steun! De gemeenten Beersel, Dilbeek, Halle en Sint-Pieters-Leeuw vragen jullie hulp. De gemeenten nemen het tegen elkaar op en trachten elk het grootste aantal inwoners aan te zetten om hun straat proper te maken!

HOE deelnemen ?

websitefoto3Spreek je familie, vrienden, buren, klasgenoten of collega’s aan en kies de straten uit die je wil schoonmaken. Je vindt hiernaast een overzichtskaart. Kies voor volledige straten en zorg dat ze aan beide zijden zwerfvuilvrij worden gemaakt. Spreek een geschikte datum af en schrijf je in via deze website (Schrijf je hier in). De gemeentelijke milieuambtenaar neemt dan contact met je op om praktische afspraken te maken. De gemeente/stad zorgt voor handschoenen, afvaltangen en -zakken en fluovestjes en komt de gevulde zwerfvuilzakken ophalen.
We nodigen je ook graag uit om deel te nemen aan de gemeentelijke startactie. Zo kan je gemeente meteen op kop komen in deze zwerfvuilwedstrijd. Ga hiervoor naar ”gemeentelijke info”.
Maak mee promotie voor de actie door de folder, die binnenkort in je bus valt of al gevallen is, voor je raam te plaatsen !

WANNEER deelnemen ?

De actie loopt van 18 maart tot en met 3 april 2016.

WIN !

Wie meedoet, valt sowieso in de prijzen. We verklappen nog niet welke. Wie geluk heeft mag gratis leren koken met restjes !

VERLIES best niet !

Een aantal schepenen uit de verliezende gemeenten moet een straat, plein, wijk,.. in de winnende gemeente opruimen. De gemeentearbeiders lachen al in hun vuistje.